Witam wszystkich,
jako organizator tego wszystkiego informuję, iż w każdą niedzielę o godzinie 18.00 w Wieliszewie gramy w piłkę nożną. Zazwyczaj gramy 1,5h.
Cena za 1h to 105zł brutto. Czyli za 1,5h jest w sumie 160zł. Dzielone jest to na liczbę osób ( czyli jeśli będzie 10 osób to wychodzi po 16zł od osoby).
Tak więc jeśli ktoś chętny to proszę o kontakt ze mną wcześniejszy, aby nie było tak, że nagle przyjedzie 20 osób w co troszkę wątpię no ale przezorny zawsze ubezpieczony
to ja może zacznę taką szybką listę na 18.10.2009
1.mozgi
ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
1.mozgi
2. lukasz3112
3. Pisar
4. kumpel Pisara
5. casper + dodatkowo może jeszcze jedna osoba
6. +1
7. +1
8. Wróbel
9.sesik
10.sesik+1
11.sesik+1
12.sesik+1
ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
również podziekował za sympatyczną grę Casper to był przypadek :wink:
niestety w tą niedziele 25.10.2009 i oczywiście 1.11.2009 mnie na piłce nie będzie
Ale 25.10.2009r jest aktualny (listę rozpocznę):
1. lukasz3112
2. sesik + 3 może 4
3. Casper + 2 może 3
4. Wróbel
Ewentualnie jak będą braki w parszywej 12 to może kogoś załatwie, tak żeby po 6 grać cały czas a nie jeden schodzi w połowie bo sobie "nogi wietrzy" :twisted:
Nie wiem w jakim sensie pytasz, gdzie konkretnie mieszkam , czy co sobą reprezentuję jako człowiek :lol: , czy jeszcze coś innego?
A tak serio, to jak znasz Olszewnicę to ja tam mieszkam od 7 lat. Wcześniej 21 lat w Legionowie. Masz jakichś znajomych czy rodzinę w "mojej" wsi? :szeroki_usmiech
Komentarz